Collection: Anaerobic
Kawa speciality z obróbki anaerobowej to prawdziwy eksperyment smaku – fermentacja beztlenowa nadaje ziarnom intensywne, często tropikalne nuty, z akcentami przypraw i słodkiego alkoholu. To wyjątkowa metoda, która zachwyca swoją złożonością i nietuzinkowym profilem. Idealna dla tych, którzy szukają kawowego powiewu nowości.
-
Morele, Melon, Praliny, and Rum
Bourbon
Anaerobic and Natural
Rwanda Ireme
Vendor:ICKPARegular price 77,00 zł PLNRegular priceUnit price / per -
Panela, Jaśmin, Likier anyżowy, and Mandarynka
Pink Bourbon
Anaerobic and Washed
Kolumbia Panela Diamante Pink Bourbon
Vendor:DropshotRegular price 89,00 zł PLNRegular priceUnit price / per -
Powidła śliwkowe, Pierniki, and Świąteczny poncz
Chandragiri
Anaerobic, Natural, and Special
Indie Gundikhan
Vendor:BeansmithsRegular price 61,00 zł PLNRegular priceUnit price / per